Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smiiiink

A szezon 6 tuti sminktippje - 1. Natúr smink: Idén télen tovább folytatja hódító útján a minimális, természetes smink, melynek számos előnye közül a legjobb, hogy nagyon gyorsan elkészíthető. Arcszínnel harmonizáló alapozó, kevés púder, egy kis szempillaspirál és valami visszafogott szemhéjfesték, és kezdődhet is a mindennapok rohanása.

  Natúr smink: Idén télen tovább folytatja hódító útján a minimális, természetes smink, melynek számos előnye közül a legjobb, hogy nagyon gyorsan elkészíthető. Arcszínnel harmonizáló alapozó, kevés púder, egy kis szempillaspirál és valami visszafogott szemhéjfesték, és kezdődhet is a mindennapok rohanása.

A szezon 6 tuti sminktippje - 5. Szemceruza: A szemceruza használata továbbra is menő, gyakran nincs is szükség másra. Egy erősebb, szépen megrajzolt vonal a szemhéjon, és kész is az ellenállhatatlan tekintet.

  Szemceruza: A szemceruza használata továbbra is menő, gyakran nincs is szükség másra. Egy erősebb, szépen megrajzolt vonal a szemhéjon, és kész is az ellenállhatatlan tekintet.

 

És még néhány kép: *-*

Tumblr_lgs9u7zusy1qf2v5eo1_500_large

 

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 17743
Hónap: 1113
Nap: 38